Brooklyn Duplex


mainPic
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp
thumbTemp


A two story dwelling that required a few architectural alterations to make a bold impact. Removing a large section of the wall that divided the living space from a dark and narrow hall pulled light into the interior and turned a little used living room into an oft-inhabited sunken lounge spot. Replacing standard interior doors with taller solid wood doors helped to make the rooms feel grand in scale. The Client’s collection of Pre-Columbian figures and impressive art library is happily nested in floor to ceiling Vitsoe shelving, providing a rich backdrop for entertaining family and friends. Special attention was given to framing the couple’s collection of print art and family photographs. The master suite is a contemporary take on the client’s love of mid-century and Japanese design, pairing contemporary pieces and custom built-ins.